Anestezia si operatia

 


Interventia chirurgicala se efectueaza in anestezie generala, astfel ca veti fi adormita pe tot parcursul operatiei.

Pozitionarea implantelor si calea de abord depinde in primul rand de particularitatile sanilor si trunchiului dumneavoastra. Preoperator sunt necesare masuratori pentru gasirea implantului cu dimensiunile si volumul potrivit.

Incizia poate fi facuta in pliul submamar, in jurul areolei sau axilar. Cicatricile rezultate in urma interventiei sunt, in general, foarte putin vizibile, acest lucru depinzind in cea mai mare masura de tipul individual de vindecare. Peste incizii se va aplica un plasture special pentru a fi mai stabile, care va cadea singur dupa cateva zile.

Lucrand in profunzimea inciziei, medicul va ridica tesutul mamar si pielea pentru a crea un „buzunar” chiar sub glanda mamara sau sub muschiul pectoral. Implantele vor fi centrate sub mameloane.

Pentru a preveni acumularea de sange si lichide vor fi folosite tuburi de drenaj care vor fi pastrate 24 ore dupa operatie.

Operatia dureaza aproximativ 1,5 – 2 ore. Va trebui sa ramaneti in clinica noastra 1 noapte.

 

Informatiile furnizate in acest material nu inlocuiesc o consultatie medicala. Pentru a afla mai multe lucruri despre procedura sau daca aceasta este potrivita pentru starea dvs. va invit sa ma contactati pentru o consultatie individuala.

Copyright Dr. Andrei Martin - Toate drepturile rezervate!